Maternitatea de pe Victoriei, deschisă până la finele primăverii

0
381

Noua maternitate a județului Buzău este în grafic pentru a putea fi deschisă la sfârșitul acestei primăveri. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, s-a ferit sa avanseze o dată la care noua Maternitate ar putea fi deschisă, însă neoficial aceasta ar putea deveni funcționașă la începutul lunii mai.

„Există procesul normal pentru punerea în funcțiune a maternității, licitația pentru utilaje medicale și non-medicale s- a terminat, suntem în procesul de punere în funcțiune a maternității. Nu avansez nici un termen, dar va fi într-un timp foarte scurt. În funcție de montajul aparaturii, a mobilierului și de instruirea personalului, maternitatea va funcționa până la sfârșitul acestei primăveri”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

De mai bine de o lună, la noua maternitate se lucrează de zor, se montează mobilierul, s-a făcut revizia lifturilor, s-a probat instalația de oxigen și se fac ultimele setări la sistemul de comunicație și monitorizare. Urmează că până la finele lunii martie să fie adusă aparatura medicală după care se va trece la instruirea personalului și la obținerea avizelor medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.