Prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, îi consideră în afara partidului pe liberalii protestatari care duminică au adus acuzații grave la adresa conducerii centrale a PNL și care au cerut demisia lui Vasile Blaga, bănuit că ar fi planificat aducerea în PNL a social-democraților Ion Vasile și Adrian Mocanu. Este vorba despre fostul copreședinte Dorin Bădulescu, Ioan Caton Mateesescu, Lucian Sălcuțan, Nicolae Mărăcine și Constantin Ionescu, care au susținut duminică o conferință de presă presărată cu acuze la adresa liderului Vasile Blaga și a vicepreședintelui Cezar Preda
„Nu știu cine a stat aici pe acest scaun și dacă ceea ce am citit eu că s-a spus este adevărat. Dacă este așa, dacă un președinte de filială județeană cere demisia copreședintelui național pentru niște bazaconii din capul lui, că ar fi luat nu știu ce bani să pună pe nu știu cine atunci nu se regăsește în rândurile PNL. Eu unul nu aș putea sta în acest partid dacă aș ști că șefii mei fac așa ceva. Oamenii care au venit aici au fost scoși în stradă pentru motive inventate. Eu am venit să văd care e problema, ce soluții există și ei, în mintea lor au avut nu știu ce idei, care nu s-au potrivit cu realitatea”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu cu referire la liberalii care au susținut conferința de presă de duminică.
Pe de altă parte, același prim-vicepreședinte desemnat să se ocupe exclusiv de organizarea PNL la Buzău spune că sondajul în baza căruia organizația județeană și-a propus candidații pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean nu ar fi fost făcut riguros, drept pentru care studiul va fi refăcut.
„Sondajul, din păcate, nu a fost făcut după cele mai bune criterii sociologice iar marja de eroare este destul de mare. Cred ca s-au grăbit și nu a reușit să fie corespunzător. Vom lua o firmă serioasă care să îl facă într-un timp scurt”, a declarat Atanasiu, deși din informațiile vehiculate anterior venirii acestuia la Buzău sondajul ar fi fost făcut de o firmă care este agreată la nivel național de PNL și care ar fi făcut astfel de cercetări și în alte județe.
În tot acest timp, noul președinte al PNL Buzău, Ovidiu Anghel, face apel la toți liberalii buzoieni să se alăture încercării de „depedesedizare” a județului.
„Am făcut apel la solidaritate și unitate pentru că este unica soluție să învingem PSD. Mi-am asumat răspunderea pentru rezultatele pe care trebuie să le obținem. Am pregătit un proiect integrat de dezvoltare urbană a Buzăului care va fi îmbunătățit și sper că, cu acest proiect, vom câștiga Primăria Buzău. Trebuie să fim o echipă unitară care să acționeze împotriva PSD. Îi așteptăm alături de noi să vină în echipă și pe Bebe(nr Constantin Ionescu) și pe Caton pentru că lupta nu este între noi, ci trebuie să facem echipă să luptăm împotriva PSD. Ăsta e subiectul principal- să facem front comun împotriva PSD. Am vorbit și cu Constantin Ionescu și cu Mateeșescu care sunt oameni adevărați pe care îi așteptăm alături de noi să ne luptăm cu PSD. De asemenea, îi așteptăm pe toți foștii liberali și am deschis larg ușile”, a declarat noul președinte unic al PNL Ovidiu Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.