Bloc Schela
Numărul blocurilor care ar fi trebuit reabilitate termic cu fonduri europene a scăzut de la 55 la 48 după vizita din această săptămână a reprezentanților Agenției de Dezvoltare Regională Sud Est de la Brăila. Diminuare numărului de blocuri s-a făcut din cauza faptului că proprietarii apartamentelor nu au mai avut răbdare să aștepte banii europeni și și-au izolat singuri locuințele fie din cauză că la anumite blocuri au fost vândute spații comerciale care nu mai pot fi finanțate din bani europeni.
Reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Est de la Brăila, prezenți marți la Buzău au trecut în vedere imobilele înscrise în program și au respins o parte din ele motiv pentru care Consiliul Local Municipal a trebuit să refacă indicatorii și să voteze în plenul deliberativului local schimbările survenite.
Cu toate acestea primarul Municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală este de părere că cele 48 de blocuri rămase în proiect vor fi până la urmă reabilitate cu bani europeni mai ales că, reprezentanții ADR au decis ca termenul de finalizare al proiectului să fie prelungit cu un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.