O asistentă de 32 de ani de la  Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a murit, marți dimineață, la un spital din Capitală după ce fusese diagnosticată cu COVID-19 înainte de revelion.

Adelina Andrei, care lucra în cadrul UPU din anul 2016, a fost testată pozitiv în data de 21 decembrie și pentru că era însărcinată a decis să se trateze la domiciliu. Pe 30 decembrie pentru că se simțea rău a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe unde medicul de gardă a evaluat-o și a decis să o trimită la Maternitatea Buzău pentru un consult de specialitate.

De la Maternitatea Buzău tânăra a fost transferată în aceiași zi la  Maternitatea Bucur unde a fost operată de urgență aducând pe lume un copil ulterior fiind transferată la Spitalul Pantelimon unde a fost intubată. După operația de cezariana starea tinerei asistente s-a agravat iar marți dimineață a decedat.

„Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical în secția U.P.U-SMURD, care a decedat în această dimineață la un spital din Capitală. Asistenta Andrei Adelina era angajată S.J.U. Buzău din luna martie 2016. Dispariția fulgerătoare a   colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, au transmis reprezentanții SJU Buzău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.