Ecaterina IONESCU

Poliţiştii buzoieni caută, de o săptămână, o femeie de 45 de ani din Scorțoasa care a dispărut de la domiciliu împreună cu fiul ei de la jumătatea lunii septembrie. Oamenii legii au fost sesizați de dispariția femeii de concubinul acesteia la mai bine de trei săptămâni de când femeia a dispărut dat fiind că obișnuia să mai lipsească de acasă dar revenea de fiecare dată dup câteva zile.
Poliţiştii au stabilit că Ecaterina Ionescu a fost văzută ultima dată pe raza municipiului Buzău în ziua de 13 septembrie, împreună cu fiul său însă de atunci femeia pare de negăsit.
Femeia are 1,55 m. înălţime, constituţie normală, faţă ovală, ochi căprui, păr drept lung, şaten în timp ce copilul măsoară cam un metru înălţime, este slab cu ochi căprui, păr drept tuns scurt.
La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu pantaloni trei sferturi de culoare albastră, tricou de culoare neagră şi era încălţată cu papuci, iar minorul era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare albastră, tricou de culoare bej şi era încălţat cu pantofi sport de culoare neagră.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să contacteze imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.