3176_DOEA_Master Logo_TDOEIA_Ciph+country3

Programul The Duke of Edinburgh’s International Award se va lansa sâmbătă și la Buzău cu o masă rotundă organizată de Junior Chamber International Buzău și The Duke of Edinburgh’s International Award România cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău ce va avea loc în sala de festivități a Primăriei Buzău.
Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Buzău, ai organizațiilor de tineret și ai ONG-urilor din județ, directorii instituțiilor școlare preuniversitare, împreună cu Coordonatorul național The Duke of Edinburgh’s International Award România vor aborda subiectul importanței programelor de dezvoltare personală pentru tinerii din Buzău precum și recunoașterea activităților acestora.
Scopul evenimentului este acela de a crea o rețea județeană de susținători ai The Duke of Edinburgh’s International Award care vor facilita accesul la program al tinerilor din Buzău.
Programul va debuta cu Cursul de Lideri Award, de duminică 13 octombrie, care se adresează
reprezentanților instituțiilor de tineret.
The Duke of Edinburgh’s International Award este un program de dezvoltare personală inițiat de către Prințul Philip al Marii Britanii în 1956, fiind prezent în peste 140 de țări la nivel mondial.
Programul se adresează tinerilor cu vârsta între 14 și 24 de ani care, indiferent de mediul de proveniență, sunt încurajați să desfășoare activități de educație non-formală, care să le asigure o tranziție echilibrată de la adolescență la viața de tânăr adult.
În România, programul este patronat de către Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare Margareta a României și este susținut de Ministerul Educației Naționale.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.