UPDATE 17:30  Din cauza vântului puternic dar și pentru că se înserează, elicopterul MAI nu a mai putut prelua și bolnavul de astm bronșic din localitatea Amara, comuna Balta Albă. Echipajul de salvare a transportat până la urmă numai gravida în șase luni de la Râmnicelu și lăuza din localitatea Știubei, cele două femei și nou-născutul fiind duși la spitalul din Focșani

 

Încă trei persoane cu probleme medicale care trebuie să ajungă urgent pe mâna unor medici specialiști sunt preluate în această după amiază de un elicopter MAI, solicitat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău.
Cele trei persoane sunt din zone acoperite cu nămeți la care salvăriler nu pot ajunge nici cu utilajele de deszăpezire pe post de antemergător.
Este vorba despre o femeie din localitatea Știubeiu, care ar fi născut acasă și care trebuie să ajungă urgent la maternitate, despre o gravidă în luna a șasea care de asemenea trebuie să fie văzută de un medic ginecolog și despre o persoană cu o criză de astm bronșic.
În funcție de evoluția vremii, cele trei persoane preluate de elicopter vor fi duse fie la spitalul din Râmnicu Sărat, fie la cel din Focșani.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.