Soarta sergentului major râmnicean Ginel Temeilie, militarul acuzat de corupție sexuală ar putea fi decisă la începutul săptămânii viitoare de magistrații Curții Militare de Apel București. Bărbatul este acuzat de corupție sexuală după ce ar fi avut un comportament deplasat în fața a trei eleve de la o școală din Râmnicu Sărat pe cărora le-ar fi spus că ar vrea să le coopteze într-o echipă de volei.
Totul s-a întâmplat în anul 2013 iar de atunci, bărbatul care a luptat pe frontul din Afganistan a primit deja o condamnare de 10 luni de închisoare pe care procurorii au contestat-o și acum dosarul a ajuns la Curtea Militară de Apel. La ultimul termen avocații bărbatului au solicitat o amânare iar aceștia au stabilit un nou termen în proces la începutul lunii februarie. Militarul se consideră nevinovat și spune că totul ar fi o înscenare menite să îi facă rău.

1 COMENTARIU

  1. […] Soarta sergentului major râmnicean Ginel Temeilie, militarul acuzat de corupție sexuală ar putea fi decisă la începutul săptămânii viitoare de magistrații Curții Militare de Apel București. Bărbatul este acuzat de corupție sexuală după ce ar fi avut un comportament deplasat în fața a trei eleve de la o școală din Râmnicu Sărat pe cărora le-ar fi spus că ar vrea să le coopteze într-o echipă de volei. Totul s-a întâmplat în anul 2013 iar de atunci, bărbatul care a luptat pe frontul din Afganistan a primit deja o condamnare de 10 luni de închisoare pe care procurorii au contestat-o și Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.