Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, declară război celor care îl amenință că vor arunca pe piață filmulețe compromițătoare, așa cum au făcut, zilele trecute, cu primarul orașului, Constantin Boșcodeală, cu scopul clar de a-l denigra și de a-l arunca definitiv și fără drept de apel din cărțile politicii.
Într-o postare pe Facebook, șeful PSD, Marcel Ciolacu, anunță că nu există nici un fel de filmare cu el, iar totul este un șantaj, motiv pentru care se va adresa instanței. Precizările vin după ce zilele trecute pe emailurile mai multor redacții a fost transmis un filmuleț montat, în care s-a menționat că ar fi primarul Boșcodeală. La finalul filmării care are 15 minute, după scene intime filmate între bărbatul respectiv și două tinere, apare precizarea că epopeea va continua iar următorul pe lista neagră ar fi Marcel Ciolacu, președinte al PSD Buzău.
”Am văzut ieri filmulețul care a rulat pe internet. Nu mă pot pronunța asupra veridicității și autenticității filmării, aceasta fiind atribuția instituțiilor abilitate și a specialiștilor în domeniu.
La sfârșitul filmării este menționat și numele meu în ceea ce pare un șantaj, motiv pentru care mă voi adresa instituțiilor abilitate. Cu siguranță am fost menționat tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca președinte al PSD Buzău. Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine!”, a scris pe Facebook deputatul PSD Marcel Ciolacu.
Liderul social democrat a adăugat că dacă se va demonstra că cei care au aruncat pe piață filmulețul ce nu reprezintă altceva decât un șantaj mizerabil sunt din interiorul PSD, atunci aceștia vor fi excluși din partid.
”Apariția acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic, iar cei care au distribuit această filmare vor trebui să răspundă conform legilor în vigoare, cu atât mai mult dacă se va dovedi a fi un fals. În situația în care sunt implicați oameni politici, aceștia nu mai au ce căuta în viața politică, din punctul meu de vedere. Dreptul la viață privată este unul garantat și așa trebuie să rămână! A trecut vremea campaniilor electorale murdare și mârșave, iar cei care mai adoptă astfel de practici dovedesc că sunt depășiți de vremurile în care trăim. Fac apel către toți colegii, către tot spectrul politic, să avem dezbateri pe proiecte, constructive. Aceasta este o abordare corectă, pe care o doresc și o merită românii!
Repet, daca cumva se va dovedi implicarea unor colegi din PSD, aceștia vor fi excluși din partid, indiferent de poziția deținută, conform normelor de etică adoptate anul trecut. În același timp, vom întrerupe orice colaborare politică cu orice aliat al partidului, dacă se atestă faptul că stă la baza transmiterii înregistrării respective”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Marți seară redacțiile ziarelor locale și naționale au primit un filmuleț în care apare un bărbat despre care se spune că este primarul Constantin Boșcodeală însoțit de două tinere. Cei trei poartă mai întâi discuții pe diverse teme apoi între cele două tinere și bărbatul din imagini are loc o partidă de sex. La finalul filmului apar imagini de la ultimele alegeri din PSD Buzău și filmul se încheie cu un generic pe care este anunțat că va urma și o a doua parte care l-ar avea ca protagonist pe actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu.

4 COMENTARII

  1. […] Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, declară război celor care îl amenință că vor arunca pe piață filmulețe compromițătoare, așa cum au făcut, zilele trecute, cu primarul orașului, Constantin Boșcodeală, cu scopul clar de a-l denigra și de a-l arunca definitiv și fără drept de apel din cărțile politicii. Într-o postare pe Facebook, șeful PSD, Marcel Ciolacu, anunță că nu există nici un fel de filmare cu el, iar totul este un șantaj, motiv pentru care se va adresa instanței. Precizările vin după ce zilele trecute pe emailurile mai multor redacții a fost transmis un filmuleț montat, în care s-a menționat că Sursă știre […]

  2. De doua zile ma uit la voi domnilor jurnalisti cat de prosti sunteti!!! Tot incercati sa-l scoateti pe Onanisto-Limbistu de Bosco si nu gasiti ceva beton!!! Imi fac mila de voi si va spun cum stau lucrurile: pe data de 26.01.2016 dl Bosco va fi judecat la Brasov! Procurorii DNA nu prea mai au argumente si pentru a fi siguri 100% de solutie au inceput la momentul potrivit DISCREDITAREA PUBLICA a Capului Mafiei Buzoiene!!! Procurorii au nevoie de asta! Pica Capul, pica tot sistemul! Filmul face parte dintr-un filaj de la Rin Gran Hotel si sunt din toamna 2012 unde pe bani grei urma sa se negocieze locuri pe listele la alegerile parlamentare!Din acel filaj a rezultat un film porno de toata frumusetea, gang bang cum ar spune unii mai destupati 🙂 Si avem timp fix o saptamana ca dl. Bosco sa fie facut de tot rasu, iar completu de judecata, ca orice complet de Curte de Apel sobru sa fie oripilat de futaiurile extraconjugale ale inculpatului Boscodeala Constantin! Ce urmeaza? Va urma o sentinta superba, menita sa razbune toate furturile facute de primar si locotenentii sai! Asta este lumea americanizata spre care ne indreptam!!! Asa se face treaba cand vrei sa obtii ce iti doresti!!! Greseala prostului de Boscodeala este ca nu a luat exemplul lui Mazare si al altor politicieni care au inteles ca expunerea publica implica riscuri! Traim in plina lupta a ,,hotilor si vardistilor”! Vardistii insa AZI au inteles ca ii poti invinge pe hoti doar cu armele lor!!! Post Scriptum pt PSD Buzau: Bosco nu va intra doar in istoria neagra a orasului Buzau, ci va fi si in istoria neagra a Filialei PSD Buzau care isi va reveni foarte greu dupa acest soc si dupa ce urmeaza sa mai vina datorita lui ! Ceea ce el a creat sunt copiile lui fidele, oameni corupti, de moravuri usoare si lipsiti de orice cinste! SFARSIT

  3. Ce spui CIOLACULE esti vreun sfint,ia zi o ferma din cimp,undeva pe la Stilpu iti zice ceva,cumva cuvintele cintecului”la fame de mon ami”, iti zice ceva,dar ceva fetite livrate,proxenetism se chiama asta,iti spune ceva?,Andreea,prietena Marei ,Izabela POSDRU,iti zice ceva,dar sa trecem si la lucruri serioase URBIS ul iti spune ceva,dar contractele cu direcția silvica cine ți le gestioneaza,?si vor mai fi multe intrebari la care trebuie sa raspunzi,esti om politic ce naiba.

  4. cica, ciolanul,Ciolacul,vrea sa schimbe constitutia,sa promoveze o valoare importantă in societatea romaneasca,FAMILIA,adica aduna semnături pentru familia formata din barbat si femee, cum ca stam prost cu natalitatea.ce spui Frantz,dar modificarea care ar legifera POLIGAMIA,nu vrei s o introduci,ca am observat ca la voi,BOSCODEALA,o practica cu succes,si ar asigura si natalitatea, ati face transparent un principiu la care ai achiesat cu multa forta lucru care reese din din din discursul PROBOSCODEALA.auzi ciulacule, noi filmul asta l am mai vazut,plagiat politic am mai fumat,iar demagogia,populismul,ipocrizia,sunt dovada incompetentei tale politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.