O polițistă din Buzău în vârstă de 36 de ani, căsătorită și mama a doi copii s-a împușcat în cap cu arma din dotare luni dimineață. Tragedia s-a întâmplat într-un apartament șituat la etajul al doilea al unui bloc din cartierul Dorobanți după ce femeia și-ar fi dus cei doi copii la școală și grădiniță.

Polițista Cecilia C. activa în cadrul Secției de Poliție Rurală Mărăcineni și nimeni nu știa ca aceasta să aibă probleme la locul de muncă. Cel mai probabil probleme de altă natură au îndemnat-o la gestul necugetat în urma căruia doi copii de 5 și 10 ani au rămas fără mama.

Polițiștii au venit la locul incidentului imediat după ce au aflat de tragedie și au demarat o anchetă.

Există voci care spun că înainte de a-și lua zilele femeia și-ar fi sunat soțul pe care l-ar fi anunțat că urmează să își ia viața însă informația nu a fost confirmată în mod oficial de responsabilii din cadrul IPJ Buzău. Soțul polițistei ar fi fost găsit căzut în fața blocului de vecini care ar fi solicitat ajutorul unei ambulanțe care l-a transportat la spital

Femeia ar fi participat în week-end la o petrecere și nimic nu ar fi dat de bănuit că se confruntă cu probleme de natură gravă. Luni dimineață însă, o cunoștința a acesteia spunea că a vazut-o abătută și că nici nu ar fi observat-o pe stradă.

Trupul femeiii a fost ridicat de la locul tragediei și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.