La examenul de titularizare susținut la Buzău, un singur profesor a luat 10. Media maximă a fost obținută de o profesoară de educație tehnologică.
În total, din cele 388 de cadre didactice care au susţinut săptămâna trecută proba scrisă a examenului de titularizare, 222 au promovat, după ce au obţinut cel puţin nota 7. Circa 100 de candidaţi au obţinut note sub 5, note foarte mici fiind obținute la materii precum biologie, chimie, cultură civică sau educaţie fizică şi sport.
De exemplu, mulţi buzoieni care vor să fie profesori de educaţie fizică şi sport au fost notaţi cu 1,75 1,85 1,95 sau 2,30. 1,75 a obţinut şi un candidat care a susţinut examenul la cultură civică iar o profesoară din Nehoiu care intenţiona să predea elevilor geografia a obţinut la examneul de titularizare nota 1,25.
Cei nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii marți și miercuri, rezultate finale urmând să fie afişate pe 25 iulie. A doua zi, pe 26 iulie, vor începe şedinţele de repartizare pe posturi a candidaţilor care au obţinut note peste 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.