obama
Stirileprotv.ro a publicat recent o listă a celor mai ciudate nume de firme din România.
Astfel, la Sibiu exisă o firmă care se cheamă ”Dumnezeu trăieşte şi vorbeşte SRL” , firmă care se ocupă de creşterea oilor, caprelor, cailor, măgarilor şi catârilor. O altă firmă denumită ”Isus te iubeşte SRL” face exploatări forestiere iar firma ”Miracol” din Glina vinde fructe şi legume, în timp ce ”Circumcis” oferă servicii de taximetrie.
La Buzău există o firmă ”Obama Vasi SRL în timp ce alte societăți denumite haios se cheamă ”Armaghedon”, ”Musulmanu Motors”, ”Allah Company”, ”Ebola play Ro”, ”Cancer Division”, ”Hacker SRL”, ”Faliment Impex SRL” sau ”Idiot Film SRL”. O firmă de mezeluri ”Killer” din judeţul Suceava ameninţă că ”ucide concurenţa”.
În Alba, există firma ”CIA & Neluţu”, în Ocna Mureş – ”Ţeapa SRL”, iar în Hunedoara – ”Superman Total”. De asemenea, 23 de firme au în nume cuvântul ”Băsescu”, 28 – ”Ponta”, în timp ce la București o firmă se cheamă ”Prinţul Marelui Putin SRL”.
În Piteşti, o firmă de construcţii se numeşte ”Eu şi tu pentru viitor”, în Bucureşti există ”Şoarecele atractiv SRL”, în timp ce în Olt poţi cumpăra de la ”Scuipici Company Confection de Loux”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.