Antrenorul Viorel Ion este dispus ca la propunerea primarului Constantin Boşcodeală să preia Gloria Buzău însă numai în anumite condiţii. ,,Vioară” susţine că deşi în momentul de faţă are mai multe oferte de la echipe din liga secundă însă cu pretenţii, prima opţiune o reprezintă gruparea din Crâng. Totul depinde însă de primar căruia cel sus menţionat îi solicită inclusiv schimbarea conducerii clubului. În repetate rânduri, Viorel Ion a declarat că nu va reveni la Gloria Buzău, atât timp cât acolo se află preşedintele Dan Tulpan şi Gheorghe Pană, ultimul fiind consilierul juridic. Referitor la bani ,,Vioară” a menţionat că deocamdată, primarul nu i-a făcut nicio ofertă în acest sens.
,,Era vorba dacă îmi dau acceptul în ceea ce priveşte acea propunere de a prelua Gloria din această vară, mai ales că sunt buzoian şi am obţinut performanţe cu acestă echipă. Am fost de acord însă mă sacrific din nou pentru Buzău dar numai în anumite condiţii. Nu partea financiară este prima problemă, ci să imi predea cheiele de la stadion fiindca odată ce vin la Gloria vreau să fac performanţă şi consider că publicul merită asta. Nu să mai fie bambilici ca pînă acum, la Buzău. Totodată doresc curăţenie generală deoarece cu oameni care nu au făcut nimic 20 de ani şi aici mă refer la conducerea clubului nu poţi realiza performanţe. Normal că mi se va fixa un obiectiv pe care garantez că îl voi îndeplini şi dacă domnul primar vrea într-adevăr performanţă şi să facă o curăţenie care se impune demult timp aştept cu nerăbdare să fiu contactat. Cu această declaraţie cred că am fost destul de explicit”, a spus Viorel Ion.
Acesta a ţinut să precizeze că nu îl interesează postul de preşedinte şi consideră că, normal trebuie ocupat de o persoană care să aducă bani la club, nu să ia. Referitor la jucătorii din actualul lot, ,,Vioară” a declarat că unii dintre ei ar trebui să aducă bani de acasă pentru că au îmbrăcat tricoul Gloriei Buzău.
Dacă va bate palma cu primarul, Viorel Ion ar urma să fie numit manager la gruparea din Crîng pentru următorii trei ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.