Noul prefect al județului Buzău, Aurelia Mitrea a „rezolvat” simplu prima problemă majoră de la instalarea sa la Casa Albă. Aceasta și-a trimis subalternul, pe subprefectul Sorin Gheorghe, să lucreze pe perioada de vară la sediul de pe strada Chiristigii a serviciilor publice comunitare de Pașapoarte și Înmatriculări, doar, doar de frica acestuia oamenii se vor liniști și vor începe să se prezinte din ce în ce mai puțini la ghișee astfel încât „ordinea” de dinainte de vacanță să fie restabilită.

„În vederea eficientizării activității Instituției Prefectului – Județul Buzău, pentru rezolvarea în timp util a problemelor ce apar în perioada de vară în cadrul celor două servicii publice comunitare și ca urmare a creșterii numărului de sesizări ale cetățenilor, vă comunicăm că, începând cu data de 14 iulie 2016, activitatea domnului subprefect Gheorghe Marian Sorin se va desfășura la sediul celor două servicii publice comunitare din municipiul Buzău, Str. Chiristigii, nr. 8-10, între orele 8.00-15.00 (luni-joi) și 8.00-13.00 (vineri)”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului județul Buzău.

Rămâne de văzut cum se va achita de sarcini subprefectul Sorin Gheorghe și dacă ceva se va schimba în activitatea celor de la înmatriculări și pașapoarte înainte de 1 septembrie. Asta pentru că, în caz contrar, nu este exclus ca subprefectul Sorin Gherghe să fie declarat nepotrivit, caz în care se găsește repede un înlocuitor poate chiar din rândul cabinetului proaspătului prefect. Ar mai fi de rezolvat o singură problemă: persoana ar trebui să fie, măcar, funționar public dar pentru oamenii „pregătiți” nimic nu-i imposibil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.