sursa foto: Facebook PSD Madrid

Problemele existente în USL Buzău care au ținut mult timp paginile ziarelor naționale au depășit granițele țării și au ajuns și la buzoienii stabiliți în Spania. Drept urmare, organizația PSD Madrid a remis un comunicat de presă semnat de președintele organizației Marius Vili Sârbu prin care buzoienii aflați în peninsula iberică își manifestă sprijinul față de candidatul USL la președinția Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu. Mai mult, în comunicatul de presă remis redacțiilor buzoiene de către organizația social-democrată din Madrid se arată că cel puțin cinci buzoieni au decis să plece în data de 7 iunie către România pentru a vota, fiecare în localitatea de domiciliu, pentru candidatul USL la președinția Consiliului Județean.
Totodată, social-democrații spanioli au explicat și motivele pentru care îl susțin pe Marian Cristinel Bîgiu la președinția Consiliului Județean Buzău.

„Îl susținem pe candidatul USL Cristinel Bîgiu din 2 motive esențiale:
1. Din anul 2005, șefia Consiliului Județean Buzău nu a reprezentat în totalitate interesele județului nostru și considerăm că timp suficient a fost în toți acești ani
2. Candidatul USL este pregătit, capacitat și cu suficientă susținere pentru ca în următoarea perioadă să decidă, în funcție de competențele pe care legea i le conferă, pentru dezvoltarea județului nostru.
Astfel, dorim să lămurim și să dezmințim unele afirmații referitoare la sprijinul oferit de către buzoienii din PSD Madrid candidatului independent”, se arată în comunicatul de presă semnat de Marius Vili Sârbu.
Vedeți aici întregul comunicat primit la redacție !

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Buna alegere. Nu m-am indoit niciodata ca intelegerea celor care traiesc in tari civilizate, ridicata de modul de viata, in comparatie cu cei care, ramasi in trista noastra tarisoara sau tristul nostru judet, inca mai sustin relicve ale feudalismului, in ciuda culorilor politice sau orientarilor (stanga – dreapta). Cand o sa ajung in Madrid, o sa va strang mana (imi pare rau ca nu ma pot inscrie in PSD). Felicidades por su elección.

  2. Vai, vai, vai! Daca este atat de mare lejeritatea in sondaje, de ce se mai apeleaza si la astfel de… subterfugii. Era normal ca acel domn avocat din Madrid sa spuna ca il sustine pe Bigiu, pentru ca este de loc din Patarlagele, iar primar acolo este … chiar liberal. In rest numai de bine celor din Spania. Multumesc pentru postare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.