Pachete cu alimente de bază pentru aproape 250 de bătrâni din Buzău din partea Consiliului Județean

0

Aproape 250 de persoane vârstnice au primit din partea Consiliului Județean, în ultimele zile pachete cu alimente cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice care se sărbătorește pe 1 octombrie.

Marți dimineață, aproximativ 70 de persoane, membri în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice s-au întâlnit cu președintele CJ Petre Emanoil Neagu la sediul Consiliului Județean unde au discutat despre problemele cu care confruntă persoanele de vârsta a treia. La final, atât cei prezenți cât și alți 30 de bătrâni netransportabili au primit din partea deliberativului județean pachete cu alimente de bază.

„  Azi a fost o zi emoționantă, am avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice. Azi prin fața noastră s-a perindat o întreagă istorie, istoria vie a noastră iar noi le-am transmis un gând bun, suntem alături de ei cu sufletul și nu numai. Bătrânii sunt niște oameni de care trebuie să avem grijă pentru că ei au pus umărul la dezvoltarea societății, ne-au dat viață și prin eforturile lor suntem ceea ce suntem azi și, la un moment dat, și noi putem ajunge la fel, a spus președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Totodată, Neagu a anunțat că luni  s-a întâlnit cu alți 140 de bătrâni proveniți din centrele D.G.A.S.P.C. în curtea căminului de bătrâni de la Smeeni unde au discutat și au urmărit un program artistic realizat special cu ocazia întâlnirii.

„ Ieri am avut o altă întâlnire cu oameni în vârstă din centrele D.G.A.S.P.C.. Felicit pe aceasta cale conducerea direcției pentru că a reușit să îi aducă pe majoritatea bătrânilor într-o singură locație, în curtea căminului din Smeeni. Le urez încă odată La mulți ani, sănătate și îi asigur că tot timpul le vom fi alături”, a declarat la final Petre Emanoil Neagu.

La întâlnirea de marți au participat alături de președintele Consiliului Județean un reprezentant al IPJ Buzău și preotul Mihail Milea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.