Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, are, de miercuri după amiază, o nouă pagină de Facebook unde își așteaptă susținătorii sau pe toți cei care au să îi semnaleze vreo problemă. Ciolacu a explicat că și-a deschis o nouă pagină pe rețeaua de socializare având în vedere că profilul personal pe care îl utiliza era limitat.

Dragii mei, Vă zic bun venit pe noua mea pagină de Facebook! Am luat decizia să creez această pagină pentru că profilul…

Posted by Marcel Ciolacu on Wednesday, March 30, 2016

„Sunt deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene PSD Buzău. Muncesc în serviciul public de mai bine de 10 ani și, trebuie să recunosc, cea mai mare satisfacție profesională am avut-o în cei 4 ani cât am fost viceprimar al municipiului Buzău. Când faci carieră în serviciul public, cele mai mari provocări sunt problemele pe care oamenii trebuie să le depășească în fiecare zi. Experiența acelor provocări a fost cea mai bună pregătire pentru activitatea legislativă pe care o fac astăzi în Comisia pentru administrație publică din Camera Deputaților. Mă ajută și faptul că fac parte dintr-un partid care a fost întotdeauna mult mai aproape de oameni decât toate celelalte. Indiferent ce spun unii și alții, PSD a avut întotdeauna cei mai buni specialiști în administrație și guvernare. Iar eu sunt membru PSD din 1990. Am crescut politic în acest partid, am urcat treaptă cu treaptă, am coordonat campanii electorale și am câștigat alegeri. Acum, ca președinte de filială, obiectivul meu este să aduc din nou partidul în mijlocul oamenilor din Buzău. Pentru că eu sunt sigur că numai muncind împreună, transparent și onest, putem da Buzăului și României o șansă reală la un viitor mai bun.”, scrie deputatul în descrierea noi sale pagini de pe cea mai utilizată rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.