Panică în această după amiază la Starea Civilă a municipiului Buzău  unde mai multe persoane au așteptat ore în șir cu găleți pline cu apă și chiar pungi cu orez cumpărate special pentru o zi de sâmbătă, ieșirea cuplurilor de tineri căsătoriți ceva mai deschiși la pungă conform tradiției.

Așteptarea a fost însă în zadar iar proprietarii găleților s-au panicat la început crezând că ceva necurat este la mijloc însă, într-un târziu au fost informați de noile schimbări decise de primarul Constantin Toma: „domnul primar a decis ca începând de astăzi cununiile civile să se țină într-o nouă locație, așa că așteptați degeaba”.

8 COMENTARII

  1. Buna ziua, am acordă împrumuturi la persoane cu grave o perioadă de alegerea ta să găsiți un serviciu de împrumut autentic, la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, am pus la dispozitie un împrumut de 3.000€ la 10.000.000€ la condiții, cu o rată de 3% pe an. foarte simplu. Îmi ofer serviciul pregătiți în toate domeniile. Am oferi credite pe termen scurt, mediu și colaborare pe termen lung cu avocatul meu, nu știm utilizările dumneavoastră și transferurile noastre sunt asigurate de către o bancă pentru securitatea tranzacției, pentru toate solicitările dumneavoastră făcut propuneri în ceea ce privește prețurile și rate de plăți și voi fi ajutorul tău. Nu ezitați să să-mi contacter:claudibouchon94@gmail.com

  2. Oferta de împrumut între special grave și rapid 72heure

    Trebuie să se obțină împrumut mea cu Domnul Connie e-mail : BeaucheminOriel@outlook.fr
    Incredibil , dar ADEVĂRAT Dumnezeu este întotdeauna o Mare .După mai multe versiuni de cererea mea de banca, am beneficiat de un împrumut pe-o-curva la această persoană sinceră Dl Connie de naționalitate franceză și care locuiește în Franța .Pentru a afla mai multe, vă rugăm să pur și simplu să ia legătura cu el prin e-mail la: BeaucheminOriel@outlook.fr

    Acesta oferă împrumut de 1000€ la 100.000.000 de€ pentru oricine capabil să ramburseze cu interes are o rată scăzută de 2% nu mă îndoiesc de acest mesaj. Este o realitate perfectă. Transmite-i mesajul tău rude care sunt în nevoie.
    DUMNEZEU să vă binecuvânteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.