imagine de arhivă
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au efectuat ieri 5 percheziţii domiciliare la locuinţele unor buzoieni cunoscuţi cu preocupări infracţionale pe linia furturilor din autovehicule.
În urma acestora, oamenii legii au depistat trei adolescenţi de 15 şi 16 ani şi un minor în vârstă de 11 ani, toţi cunoscuţi cu trecut infracţional, care au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări. La locuințele acestora, poliţiştii au găsit şi ridicat 6 telefoane mobile, genţi cu documente, precum şi accesorii ce proveneau din comiterea unor furturi.
Polițiștii au stabilit că cei patru adolescenţi sunt principalii suspecţi în cazul a 9 furturi din auto comise în perioada 13 aprilie – 4 septembrie, fapte ce figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi. Toate furturile au fost comise pe timp de zi, autorii profitând de neglijenţa părţilor vătămate care au lăsat descuiate portierele ori au uitat deschise geamurile laterale. Tinerii obișnuiau să treacă pe lângă mașinile parcate și să încerce ușile iar când le găseau descuiate plecau cu tot ce le pica în mână.
Pagubele produse proprietarilor neglijenți de autoturisme sar de 30.000 de lei iar oamenii legii au recuperat cam 75% din bunurile sustrase. Cei patru suspecți sunt acum cercetați iar polițiștii încearcă să afle dacă au mai dat și alte astfel de lovituri în afara celor reclamate de păgubiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.