PDL nu îl va sprijini sub nici o formă pe preotul Paul Negoiță care își pregătește terenul pentru a candida pentru un post de deputat. Declarația îi aparține liderului PDL, deputatul Cezar Preda, care a anunțat vineri, într-o conferință de presă că atâta vreme cât partidul are un candidat propriu nu va sprijini pe nimeni altcineva.
Preda a adăugat că PDL va merge pe mâna tânărului avocat Ciprian Ene.
”Nu îl sprijin pe Paul Negoiță. Avem un candidat tânăr, pe Ciprian Ene, un avocat care trebuie să crească în politica buzoiană. Și dacă avem candidat nu sprijinim pe nimeni. Noi l-am sprijinit pe Negoiță în vară și din punct de vedere al înțelegerii nu a fost corect pentru că s-a trecut și la consilieri iar PDL a pierdut doi consilieri. Dar, noi am fost corecți și l-am sprijinit cum am putut. E un om deosebit dar noi avem candidat. Sunt o grămadă de partide care sunt în căutare de candidați…”, a spus Cezar Preda.
Liderul PDL Buzău s-a referit, în aceeași conferință de presă, și la faptul că PPDD va fi ”un pion important” după alegerile din 9 decembrie, prognozînd că formațiunea lui Dan Diaconescu va lua undeva între 10 și 12 la sută dintre voturile electoratului.
” Nu cred că va lua mai mult de 10-12 la sută PPDD. Nu are un program coerent, sunt foarte multe promisiuni și puține șanse de realizare. Va fi totuși un pion important, un partid de care trebuie să se țină cont”, a încheiat Cezar Preda.

C.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.