Săptămâna care tocmai se încheie a fost una destinată scuzelor pentru deputatul Cezar Preda care la ultima conferință de presă a avut declarații critice atât la adresa unor jurnaliști cât și la adresa deputatului PNL, George Scutaru. În urmă cu o săptămână, Cezar Preda îi cerea socoteală deputatului George Scutaru pentru o declarație  apărută în Observatorul Buzoian, în care acesta saluta decizia de achiziționare a avioanelor multirol de tip F16, acuzându-l că în urmă cu un an era complet împotriva acestei idei.
Astăzi, Cezar Preda a ținut să retragă cele spuse în urmă cu o săptămână, explicând jurnaliștilor că nu Scutaru a fost cel care s-a împotrivit deciziei de achiziționare a avioanelor americane ci alte voci din cadrul PNL.
„Data trecută i-am atras atenția deputatului Scutaru cu privire la salutarea domniei sale față de achiziționarea avioanelor F16. Am vorbit cu domnia sa și dânsul nu a făcut astfel de afirmații. A fost constant un susținător al achiziționării F16 chiar dacă aceste declarații au fost împotriva partidului din care provine. Alte voci din PNL s-au împotrivit și au spus că nu se vor cumpăra. Scutaru a avut obiecții în ceea ce privește achiziționarea avioanelor suedeze de tip Gripen. Mi-am cerut scuze și o fac și în fața dumneavoastră dat fiind că a fost o săptămână în care mi-am cerut destul de multe scuze, dar asta este, mai vin și astfel de vremuri”, a precizat deputatul Cezar Preda.
Tot în cursul acestei săptămâni, deputatul Cezar Preda și-a prezentat scuze jurnaliștilor unui trust local de presă pentru acuzațiile aduse în urmă cu o săptămână.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.