Polițiștii buzoieni au efectuat ieri trei percheziţii la locuinţele unor persoane din comuna Amaru, suspectate că deţin bunuri provenite din infracţiuni. Activităţile au fost executate în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Buzău, fiind angrenată şi o grupă a Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Poliţiştii au găsit la locuinţa unui bărbat în vârstă de 41 de ani cantitatea de 66 de litri băutură spirtoasă în ambalaje ce nu purtau banderole de marcaj conform dispoziţiilor legale, precum şi peste 2.000 de ţigarete, unele dintre pachete având aplicate timbre de Republica Moldova. Din primele verificări a rezultat că localnicul nu avea documente de provenienţă pentru bunurile respective, ce urmau să fie comercializate în magazinul deţinut de acesta.
De asemenea, într-un alt imobil percheziţionat a fost găsită cantitatea de 1,8 kg tutun prelucrat industrial vrac, proprietarul – un bărbat de 36 de ani – nefiind în măsură să prezinte poliţiştilor documentele legale. Toate bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bărbatul de 41 de ani fiind sancţionat contravenţional de poliţişti si de comisarii Gărzii Financiare. Pe numele localnicului de 36 de ani a fost întocmit dosar penal, din primele investigații rezultând cã tutunul gãsit de polițiști provine de la o firmã din București, la care suspectul este angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.