Nicu CRISTIAN
Peste 200 de membri ai PMP Buzău vor participa, sâmbătă, la mitingul organizat de Mișcarea Populară împotriva creșterii accizei la benzină și motorină. Anunțul a fost făcut de liderul filialei buzoiene, Nicu Cristian, care a explicat că cei peste 200 de buzoieni din întreg județul se vor alătura altor 10.000 de persoane care sunt așteptate în Piața George Enescu.
„Avem o agendă publică destul de intensă în această săptămână care va culmina cu un miting în Capitală unde mizăm pe prezența a peste 10.000 de membri și simpatizanți ai PMP. Acțiunea se dorește a fi un protest împotriva majorării accizei la benzină și motorină, care, la un calcul simplu, va scoate din buzunarul românilor peste 4 milioane de lei vechi în acest an”, a declarat liderul PMP Buzău, Nicu Cristian.
PMP derulează campania „Ponta te arde cu pompa” de strângere de semnături pentru o petiţie de respingere a taxei suplimentare la carburant. PMP va organiza sâmbătă un miting pe acest subiect în Bucureşti.
În urmă cu doar câteva zile, Elena Udrea a postat pe Facebook un filmuleţ de 31 de secunde în care îi îndeamnă pe cei ce urmăresc contul său de socializare să vină pe 15 martie la mitingul organizat de Mişcarea Populară, ea făcând apel la stoparea acţiunii Guvernului Ponta de a-i fura pe români „cu pompa”.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.