Aglomerație mare la sediul Serviciul Public Permise de Conducere şi Înmatriculări ale Vehiculelor Buzău, în prima zi după ce a fost eliminat timbrul de mediu. Peste 350 de oameni au venit din zorii zilei la sediul instituției pentru a-și depune actele necesare înmatriculării fără taxă a autovehiculelor. Tot miercuri a fost și prima zi când programările la ghișeele serviciului s-au putut face online pentru cei care au avut posibilitate și au știut de inaugurarea noii facilități iar pentru ceilalți au fost împărțite bonuri de ordine pe loc.
Conform șefului Serviciului Permise şi Înmatriculări Buzău, Iulian Bădeanu, miercuri s-au programat să vină să depună acte pentru înmatricularea maşinilor aproximativ 350 de persoane, în timp ce media unei zile obişnuite este de doar 200 de solicitanți.
“Creşterea este semnificativă, dar ne aşteptăm la acest lucru dat fiind că în ultimele trei săptămâni nu am mai avut cereri. Lumea aştepta data de 1 februarie. Într-o zi obişnuită avem 200 de operaţiuni, iar pentru astăzi sunt 350. Am deschis patru ghişee şi dacă este nevoie vom lucra peste program pentru a-I rezolva pe toți cei care au luat bilete de ordine”, a declarat Iulian Bădeanu.
Pentru a împăca pe toată lumea la două dintre cele patru ghișee la care se lucrează cu publicul au fost repartizate persoanele care s-au programat online adică aproximativ 150 iar la celelalte două au venit oamenii care au luat bilete de ordine direct de la sediul serviciului.
Chiar și așa, oamenii sunt nemulțumiți că trebuie să aștepte ore în șir la cozi, unii dintre ei venind pentru a prinde un loc în față de la ora 5.00 cu mult mai devreme de ora la care se deschide institutia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.