neagu
Președintele interimar al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a transmis, sâmbătă un mesaj prin care îndeamnă cetățenii județului să meargă să doneze sânge pentru victimele tragediei din Capitală.

“Dragi buzoieni,
Având în vedere tragedia petrecută în clubul din București, vă rog, pe cei care puteți, să mergeți și să donați sânge la Centrul de Transfuzii din Buzău, care este deschis, în mod excepțional, în acest weekend! Doresc însănătoșire cât mai rapidă celor care au fost răniți!
Sincere condoleanțe familiilor victimelor!”

2 COMENTARII

  1. […] Președintele interimar al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a transmis, sâmbătă un mesaj prin care îndeamnă cetățenii județului să meargă să doneze sânge pentru victimele tragediei din Capitală. “Dragi buzoieni, Având în vedere tragedia petrecută în clubul din București, vă rog, pe cei care puteți, să mergeți și să donați sânge la Centrul de Transfuzii din Buzău, care este deschis, în mod excepțional, în acest weekend! Doresc însănătoșire cât mai rapidă celor care au fost răniți! Sincere condoleanțe familiilor victimelor!” …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.