În plin sezon de petreceri, Ursus Breweries a lansat o nouă aplicație online în sprijinul celor care vor să își organizeze distracția într-un mod responsabil. Petre* a fost lansată în cadrul programului ”Află-ți echilibrul!” și este disponibilă online la adresa www.desprealcool.ro/petre. Aplicația oferă, în funcție de datele introduse, sugestii de meniuri de mâncare, băutură și muzică, ingrediente nelipsite de la nicio petrecere.

Aplicația solicită utilizatorului date despre numărul persoanelor, câte fete și câți băieți, dată și durată oferind în schimb o listă cu cantitățile de băuturi și mâncare dar și posibilitatea invitării participanților prin email sau rețele de socializare. Mai mult, Petre* pune la dispoziție direct de pe site muzica de care ai nevoie la petrecerea ta pe care o poți salva într-un playlist personalizat. Totodată aplicația îți pune la dispoziție si o variată gamă de cocktailuri pe bază de bere.

”Petre* este prescurtarea de la petrecere. Petre* este un organizator de petreceri responsabil, te ajută să pui cap la cap detaliile distracției, dar îți și atrage atenția să fii tu însuți responsabil în alegerile tale. Ne-am gândit că în acest mod simpatic îi putem ajuta pe tineri să își organizeze petrecerile și să se gândească la aspecte care depășesc doar partea logistică, respectiv îi putem încuraja să aibă simțul măsurii și să își dea seama că a fi responsabil poate fi „cool”. Petre* le arată tinerilor că alcoolul poate fi parte a unei petreceri reușite, dacă este consumat cu măsură”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Campania ”Află-ți echilibrul!” a fost lansată la sfârșitul anului trecut și incurajează oamenii să ia decizii informate despre alcool. Mai multe informații și detalii despre program găsiți pe www.desprealcool.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.