O placă memorială în amintirea fostului șef al Maternității Buzău, Mușat Doboș a fost amplasată, vineri, la intrarea în noua maternitate de pe strada Victoriei. Decizia aparține președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care a decis amplasarea plăcii memoriale ca urmare afaptului că fostul medic a fost cel care a „nășit” practic noua maternitate deschisă în luna mai a acestui an.

De altfel, președintele Cosiliului Județean a declarat recent că are în vedere chiar atribuirea numelui „Dr. Mușat Doboș”  noii maternități de pe strad Victoriei însă procedura necesită pe lângă avize dela Prefectură și Primăria municipiului Buzău și o hotărâre de Consiliu Județean care va fi luată, cel mai probabil, de viitorul deliberativ județean ce se va constitui după alegerile de duminică.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afaceri, pentru achiziționarea de mașini, pentru a cumpăra motocicleta, pentru a crea propria afacere, pentru mai multe nevoile dvs. îndoială personale. Noi oferim credite personale variind de la 2.000 € la 800.000 €, cu o rată a cuponului de3H%, indiferent de suma pentru oricine capabil de a rambursa
    și cu condițiile care fac dvs. de
    vie.Pour toți oamenii care au nevoie urgentă ne pot contacta
    prin adăugarea de aplicație de pe Facebook sau prin e-mail.
    E-mail: rosellaantonio241@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.