Organizația județeană a PNL Buzău începe pregătirea alegerilor interne în partid. Conform unui comunicat remis de președintele interimar al PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu care a participat duminică la o întâlnire cu conducerea centrală a partidului.

Conform liderului liberal, la Centru s-a hotărât ca termenul limită la care PNL-ul va avea o nouă conducere centrală să fie începutul lunii iunie. Până atunci însă vor trebui organizate alegeri începând cu filialele locale, municipale și județene.

„Din dorința de a face lucrurile bine, corect în fața membrilor PNL, s-a stabilit faptul că cea mai bună soluție pentru PNL sunt alegerile desfășurate de jos în sus. Ceea ce e foarte important de punctat este faptul că ne dorim ca alegerile interne să fie transparente și corecte, astfel încât toți membrii să legitimeze prin consensul lor noua conducere națională. În ceea ce privește situația filialei PNL Buzău, este necesar  să ne regrupăm și să ne reconsolidăm cel puțin în același ritm ca la nivel național. Este adevărat că PNL Buzău a trecut prin foarte mute schimbări și scindări, însă este momentul să le depășim cu adevărat pentru a ne putea întări”, se arată în comunicatul semnat de președintele interimar al PNL, deputatul Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.