Comercianții din Bazar s-ar putea muta, din vară, în centrul comercial Galleria

0
  1. Bazar
  2. Galeria

Comercianții din Bazar s-au întâlnit din nou cu primarul municipiului Buzău pentru a-l determina pe acesta să renunțe la planul de transformare a centrului comercial în clădire de birouri pentru Primărie. În ciuda insistențelor comercianților Constantin Toma rămâne ferm pe poziții în ceea ce privește viitoare destinație a clădirii Bazarului, însă, edilul încearcă să găsească o rezolvare și pentru  micii afaceriști din zona centrală a orașului și le-ar fi oferit acestora posibilitatea să se muta într-un mall din oraș unde costul chiriei ar fi similar celui plătit acum către municipalitate.

Cel mai probabil locația luată în calcul al fi centrul comercial Galleria acolo unde funcționează în prezent Judecătoria Buzău dar și Serviciul de Evidență a Populației. Chiar și așa comercianții din Bazar sunt sceptici în ceea ce privește viitorul și se tem că își vor pierde o bună parte din clienți odată cu mutarea la margine orașului.

Primarul Constantin Toma intenționează să schimbe destinația clădirii Bazarului și să amenajeze aici un al doilea sediu al Primăriei unde să fie amenajate birouri pentru lucrul cu publicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.