Buzoienii care au treabă la  Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, se pot programa și online după ce instituția din subordinea Prefecturii a implementat un sistem informatic care va deveni funcțional de la 1 februarie.

Sistemul informatic care va putea fi accesat de pe pagina www.prefecturabuzau.ro permite programarea online a celor care solicită examinarea, preschimbarea permisului de conducere  ori înmatricularea maşinilor, a celor care au nevoie de autorizaţii pentru circulaţia provizorie sau radierea vehiculelor.

În paralele cu acest sistem va rămâne funcțional și clasicul ghișeu unde cei interesați sau care nu au acces la un calculator se pot programa pentru activitățile prestate de S.P.C.R.P.C.Î.V.

Totodată, la serviciul de înmatriculări, în spațiul rămas nefolosit după mutarea Serviciului Pașapoarte în cadrul Prefecturii Buzău a fost amenajată o sală de așteptare astfel încât cei care așteaptă să le vină rândul la ghișeu să nu mai fie nevoiți să stea în picioare pe holuri.

22 COMENTARII

  1. am facut pe data de 13-02-2017 0 programare 0nline si nu am primit prin email o confirmare pentru data de 02 -03-2017 in vederea imatricularii unui vehicol .nu stiu daca am fost programat ca sa stiu ce pot sa fac

  2. BUNA ZIUA ,VA ROG SA-MI SPUNETI DACA PERMISUL EXPIRA PE 10 AUG. 2017 SI VREAU SA-L PRESCHIMB SE POATE SI LA URGENTE .?DEOARECE FIUL MEU CARE ARE DOMICILIUL STABIL IN PLOIESTI DAR LUCREAZA IN ITALIA TREBUIE SA SE INTOARCA LA SERVICI .PANA IN DATA DE 26 AUG. 2017.DACA SE POATE SA-MI SPUNETI SI COSTURILE AFERENTE , VA MULTUMESC ANTICIPAT

  3. Mi-am schimbat adresa de domiciliu in municipiul Buzau(difera denumirea strazii si numarul locuintei). Pentru a schimba certificatul de inmatriculare la ce serviciu ma inscriu pentru programarea online?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.