Incendiul de la Verneşti în care au ars 6 autoturisme a fost provocat de o mână criminală. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii în această dimineaţă, după ce s-au reîntors la locul incendiului și au discutat cu martorii evenimentului dar şi cu proprietarul societății ce se ocupa cu tranzacții de fier vechi.
Echipa de criminaliști sosită la fața locului a întocmit deja un cerc de suspecți și a trecut la interogarea acestora pentru aflarea adevărului.
„Ca urmare a activităților desfășurate până în prezent de echipa operativă au fost conturate mai multe ipoteze de lucru și a fost întocmit un cerc de suspecți ,ancheta fiind efectuată de ofițeri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Buzău”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.
Azi-noapte, 6 autovehicule aflate în curtea unei societăți din localitatea Vernești au ars în totalitate după ce au fost stropite cu benzină. Focul deosebit de violent s-a extins și la o vulcanizare și la un magazin din zonă însă nu au fost afectate și alte locuințe din imediata vecinătate.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.