Polițiștii buzoieni cer ajutorul populației pentru a găsi vinovații în cazul nou-născutului ucis și abandonat în bena unui autoturism parcat pe o alee paralelă cu strada Unirii, în urmă cu mai bine de trei săptămâni. Oamenii legii nu au reușit până acum să dea de urma mamei care a adus pe lume bebelușul, și care este, cel mai probabil, și cea care i-a luat viața. Aflați în impas, polițiștii cer sprijinul buzoienilor care știu ceva ori măcar bănuiesc cine ar sta în spatele ororii descoperite luna trecută în zona Unirii.

”Poliţiştii şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău continuă activităţile ce se impun în vederea identificării mamei nou-născutului al cărui cadavru a fost găsit în ziua de 21 iulie în bena unui autoturism parcat pe raza municipiului Buzău, pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu şi clarificării tuturor împrejurărilor în care a fost comis omorul. Pentru aceasta, oameni legii solicită cetăţenilor să anunţe Poliţia în situaţia în care deţin informaţii ce pot fi utile cercetărilor aflate în desfăşurare”, se arată într-un comunicat remis marți de IPJ Buzău.

În dimineaţa zilei de 21 iulie, polițiștii au fost sesizați că în bena unui autoturism ce era parcat pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, a fost găsit cadavrul unui făt de sex bărbătesc. În urma efectuării necropsiei, medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău au constatat că micuțul fusese născut la termen iar moartea a fost una violentă, cel mai probabil oroarea fiind comisă chiar de femeia care a adus pe lume copilașul.
Pentru că informațiile strânse până acum nu au reșit să facă lumină în acest caz, oamenii legii solicită tuturor buzoienilor care pot da informații ce ar putea conduce la elucidarea cazului să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.