Prefectul județului Buzău, Carmen Ichim, impune noi reguli șefilor de deconcentrate după deficiențele constatate în activitatea instituției de către Corpul de Control al Ministerului Afacerilor și Internelor.
Fiecare director va trebui să întocmească lunar un raport de activitate care să ajungă și la instituția prefectului nu doar la ministerul de resort. Informarea șefilor de deconcentrate a fost făcută de Carmen Ichim în ședința Colegiului Prefectural iar directorilor de instituții li s-au trasat sarcini clare despre cum vor trebui să arate raportările de acum înainte.
Noua regulă vine după ce în urma controlului efectuat de Corpul de control al MAI în urmă cu o lună au ieșit la iveală că raportările unor șefi de deconcentrate sunt aceeași de la an la an.
Nu în ultimul rând, Carmen Ichim le-a atras atenția directorilor de instituții să nu mai folosească un limbaj de specialitate în materialele pe care le susțin în ședințele de colegiu. Prefectul județului le-a transmis șefilor de deconcentrate să se adreseze oamenilor pe înțelesul lor iar cine este interesat de termeni de specialitate îi poate consulta în rapoartele care oricum sunt publicate pe pagina de internet a Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.