Un centru de vaccinare drive-trough se va deschide, vineri, în parcarea hypermaketului Kaufland Sud. Autoritățile lucrează din această dimineață pentru montarea corturilor și delimitarea celor două fluxuri de vaccinare care vor fi amenajate la ieșirea din Buzău spre Ploiești.

Potrivit prefectului județului cele două fluxuri de vaccinare vor putea asigura vaccinarea a unui număr de 160 de pacienți pe zi care  nu au nevoie de programare pentru a primi serul de la Pfizer.

Pentru rapiditate se recomandă ca cei care doresc să se vaccineze la centrul amenajat în parcarea Kaufland Sud să își printeze și să își completeze documentul următor:document de completat

„Am primit permisiunea si suportul Kaufland pentru a face centre de vaccinare în toate magazinele dumnealor. Centrul se va deschide astăzi la ora 16.00 când comunitatea de motocicliști din Buzău a decis să vină și să fie primii care se imunizează. Centrul va funcționa zilnic între orele 12.00-20.00 și au fost alocate deocamdată 500 de doze pentru primele zile de funcționare”, a spus prefectul Siviu Iordache.

Prefectul județului Buzău va fi prezent, vineri, la inaugurarea centrului de vaccinare alături de motocicliștii buzoieni și pe lângă rolul oficial de reprezentant al Guvernului în teritoriu, Silviu Iordache a ales să îi ajute, voluntar, pe cei din centrul drive-trough oferindu-se să lucreze cot la cot cu aceștia pentru introducerea datelor celor care aleg să se vaccineze în sistemul informatic de vaccinare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.