Reorganizarea administrativ teritorială pare a fi una dintre prioritățile prefectului județului Buzău, Paul Beganu care  se declară un adept convins al reorganizării, motivându-și hotărârea  prin sporirea capacității de absorbție a fondurilor europene  dar și printr-o administrație mai eficientă.
„Vreau să vă spun de la bun început că sunt adeptul reorganizării, atât instituțională cât și administrativ teritorială, și asta bazat pe date concrete, argumentul fiind acela al  absorbției fondurilor europene în contextul legislației comunitare si eficiența și calitatea actului administrativ”, a declarat prefectul Paul Beganu.
În același context al reorganizării țării, Paul Beganu a mărturisit că a solicitat strămutarea procesului intentat Consiliului Județean Buzău pentru decizia de a organiza un referendum pe tema reorganizării teritoriale doar pentru că magistrații buzoieni s-au mai pronunțat o dată în favoarea Consiliului Județean pe această temă.
„Suntem în proces cu Consiliul Județean. Mâine are loc la Înalta Curte de Casație și Justiție judecarea cererii de strămutare. Motivul pentru care am dorit strămutarea este acela că instanțele din Buzău s-au mai pronunțat o dată pe această temă și nu altul”, a încheiat prefectul Paul Beganu.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Să stea cel puţin o lună de zile la o primărie din Franţa, Germania sau Marea Britanie, Paul al nostru şi nu va înţelege ceva din ceea ce înseamnă „eficienţa actului administrativ”… Săracu, el nici nu-şi dă seama că îşi tae craca de sub picioare. Atentatul pedelist la baza istoriograiei româneşti este vizibilă. Mergem spre dezmembrare a naţiunii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.