Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au început urmărirea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 60 de ani, din Pogoanele, pentru delapidare şi evaziune fiscală.

Acesta este suspectat că, în perioada aprilie 2010 – martie 2011, în calitate de persoană fizică autorizată ce desfăşoară activităţi în domeniul achiziţionării şi comercializării materialelor reciclabile, a achiziţionat deşeuri feroase şi neferoase pe care le-a comercializat fără a înregistra în contabilitate sumele încasate, în valoare totală de aproape 87.000 lei, sustrăgându-se de la plata către bugetul de stat cu suma de 16.500 lei.
De asemenea, din verificările efectuate până în prezent de poliţişti a mai rezultat că suma de aproape 26.000 de lei, obţinută din vânzarea materialelor reciclabile, ar fi fost folosită în interes personal de către bărbatul de 60 de ani.
Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.