Consiliul Județean Buzău continuă seria de măsuri menite să atragă medici specialiști pe posturile deficitare din cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Astfel, aleșii județeni vor fi consultați, joi, cu privire la posibilitatea acordării de stimulente financiare medicilor nou sosiți care aleg să profeseze în Spitalul Județean Buzău.

Conform proiectului de hotărâre supus dezbaterii medicii care vor veni în anul 2017 la Buzău și își vor lua angajamentul să rămână în Spitalul Județean cel puțin 3 ani ar putea încasa lunar, pe lângă salariul de bază, contravaloare a încă două salarii minime respectiv 2.900 lei lunar în primele 6 luni de la instalare.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de consilierii județeni de această măsură ar putea beneficia în anul 2017 un număr de 10 medici în situația în care aceștia vor fi de acord să își desfășoare activitatea Spitalul Județean de Urgență Buzău vreme de minim trei ani. De asemenea, proiectul de hotărâre, ia în calcul și eventualele plecări ale cadrelor medicale înainte de termenul stabilit și precizează clar că medicii care părăsesc postul mai devreme de 3 ani vor trebui să returneze sumele primite ca și bonificație pe cele 6 luni.

Iată mai jos proiectul de hotărâre supus dezbaterii aleșilor județeni:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.