Cristi Bigiu-4

Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, reîntors la serviciu la jumătatea lunii iulie nu a prezidat nici ședința ordinară a lunii august pe care a convocat-o pentru luni. Bîgiu a absentat pentru că a trebuit să apară în fața judecătorilor Tribunalului Călărași, luni la ora zece când s-a judecat un nou termen în procesul intentat de DNA președintelui Consiliului Județean pentru luare de mită.

După termenul de luni, Cristi Bîgiu, rămâne în continuare sub control judiciar. Președintele CJ Buzău a încercat să scape de sub această măsură, a controlului judiciar, însă instanţa i-a respins cererea.

“Respinge cererea de revocare a măsurii controlului judiciar formulată de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel. În baza art. 208 C.p.p., menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bîgiu Marian Cristinel, prin Încheierea din 06.07.2015. Prorogă judecarea cererilor de modificare a controlului judiciar, formulate de reprezentantul DNA şi inculpat, la termenul din 21 septembrie 2015, după audierea inculpatului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică de la 31 august 2015.”, se arată în încheierea de şedinţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.