Cristi BIGIU

Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, consideră că managementul Spitalului Județean Buzău trebuie să ia măsuri imediate pentru a remedia problemele semnalate de Comisia de anchetă în cazul Secției de Pediatrie.

„Am luat act de concluziile și recomandările Comisiei de anchetă și cer conducerii spitalului să ia măsuri fără întârziere pentru înlocuirea șefei Secției de Pediatrie. Trebuie să ne asigurăm că nu vom mai avea cazuri în care copiii internați în spital sunt legați de paturi”, susține Cristi Bîgiu.

Președintele Consiliului Județean spune că așteaptă și finalizarea anchetelor demarate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Inspectoratul Județean de Poliție. În funcție de concluziile acestor anchete, Consiliul Județean ar putea lua măsuri suplimentare cu privire la conducerea spitalului.

„Nu vom tolera niciun fel de abuzuri în Spitalul Județean. Dacă instituțiile care fac anchete în acest caz vor ajunge la concluzia că există probleme la nivelul conducerii spitalului, vă asigur că vom lua măsurile care se impun, măsuri care pot merge până la înlocuirea persoanelor responsabile”, a precizat președintele Consililui Județean

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.