Bigiu DNA-4
Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, și finul acestuia, Florin Colgiu, rămân în continuare în arest. Așa au decis joi magistrații Tribunalului Călărași, care sunt de părere că cei doi trebuie să rămână după gratii.

„În baza art.348 al.1 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor: BÎGIU MARIAN CRISTINEL şi COLGIU FLORIN-MĂDĂLIN şi menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor. Respinge cererile formulate de inculpaţii BÎGIU MARIAN CRISTINEL şi COLGIU FLORIN-MĂDĂLIN, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlul judiciar. Obligă pe inculpaţi la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat” se arată în încheierea ședinței de judecată.

Decizia magistraților de la Tribunalul Călărași nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 48 de ore de la comunicare.

Președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, și finul acestuia, Florin Colgiu, au fost arestați în data de 6 decembrie după ce au fost prinși în flagrant luând mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.