Cristi Bigiu la pod la Vadu Pasii

Mult așteptata reabilitare a podului de la Vadu Pașii ar putea fi făcută în următorii doi ani dacă ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, senator ales pe colegiul 1 de Senat Buzău, își va respecta promisiunile din campania electorală. Președintele Consiliului Județean Buzău, liberalul Cristi Bîgiu a explicat, aseară, la un post local de televiziune, că reabilitarea obiectivului atât de util locuitorilor din comunele Vadu Pașii, Săgeata și Robeasca începe să prindă contur mai ales că necesitatea reabilitării acestui pod ca și cea a drumului comunal dintre Pătârlagele și Colți s-au desprins și în urma campaniei inițiate pe Facebook de președintele Consiliului Județean.
Concomitent cu lucrările care vor demara la podul de la Vadu Pașii după finalizarea licitațiilor Consiliul Județean vrea să demareze în acest an și reabilitarea drumului dintre Pătârlagele și Colți.
„Am făcut o campanie de Facebook care a avut un impact foarte bun în urmă căreia s-au desprins două mari probleme. Podul de la Vadu Pașii și drumul de la Pătârlagele la Colți. Este un drum județean și este destul de costisitor să îl putem realiza dar măcar din cei 8 kilometri putem să facem vreo 4 în acest an și poate la anul îl finalizăm”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu la Focus TV.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.