POZE 019
Două dintre echipele cu tradiţie din fotbalul buzoian, Petrolul Berca şi Olimpia se vor duela , sâmbătă(ora 12.00), în derbyul ultimei etape din turul campionatului Ligii a IV-a. Meciul, unul al orgoliilor şi ambiţiilor este aşteptat cu nerăbdare atât de jucători cât şi de microbişti, având în vedere că ambele combatante se află în cursa pentru titlul de campioană şi au în componenţă jucători care au evoluat în eşaloanele superioare. Astfel, există toate premisele ca această partidă să fie una extrem de interesantă şi aprig disputată. Asta în ciuda faptului că se fac speculaţii de către cârcotaşi, privind replica formaţiei din Berca. Preşedintele executiv al petroliştilor, Andrei Marica spune că nu a fost contactat de nicio persoană din anturajul Olimpiei şi da asigurări că meciul se va disputa numai pe teren, şi nu în culise. În acest sens vine cu o serie de argumente, unul dintre ele fiind acela că la conducere se află prersoane tinere, fără nicio implicare politică şi nimeni nu vrea să păteze imaginea clubului, clădită în atâţia ani.
,,Sincer, chiar nu ne interesează deloc speculaţiile care se fac înaintea acestei partide şi vom dovedi că, indiferent de numele adversarei, vom juca doar un fotbal curat. Îi asigur pe toţi iubitorii fotbalului buzoian că Petrolul Berca îşi va apăra şansele corect în confruntarea cu Olimpia Rm. Sărat care nici ea nu se pretează la lucruri necurate şi este o echipă omogenă, una dintre cele mai bune din acest eşalon. Având în vedere şi contractele unora dintre jucătorii cu experienţă din lotul nostru, este exclus ca cineva din conducerea clubului să le ceară altceva decât să îşi facă doar datoria de jucător profesionist. Pe lângă asta, dacă vor câştiga, băieţii urmează să primească un bonus financiar de sărbători, ne-a declarat preşedintele executiv al clubului Petrolul Berca, Andrei Marica.
Oficialul grupării petroliste a mai precizat că înaintea derbyului cu Olimpia Rm. Sărat, echipa sa, va intra în cantonament la Pensiunea D&D din localitatea Bădila(Pârscov), pusă la dispoziţie de Alina Zamfira, acesta fiind şi directorul tehnic al grupării petroliste.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.