Prima ediție a Buzău Fest își produce efectele. Stațiunea Sărata Monteoru a fost ocupată în totalitate de turiști

0

Prima ediție a Festivalului Buzău Fest a fost deschisă oficial,  sâmbătă, la orele prânzului de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Neagu a prezentat programul festivalului, a explicat de ce era nevoie ca Buzăul să aibă un astfel de festival și i-a invitat pe toți cei prezenți să urmărească și s participe la atelierele coordonate de trupele de daci și romani.

De altfel, prima ediție a festivalului Buzău Fest a făcut ca după mulți ani stațiunea Sărata Monteoru să fie ocupată în proporție de sută la sută. Nici una din unitățile de cazare din zonă nu mai dispune de locuri.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, toate cele 1160 de locuri de cazare din stațiunea Sărata Monteoru au fost ocupate de mai multă vreme  iar turiștii sosiți mai târziu în stațiune își încearcă norocul pe la localnici.

Oaspeții care au ales să vină la Buzău Fest au parte de diverse activități.  Pot bate monede, pot învață tehnici de luptă, pot scrie cu instrumente antice, trage cu arcul sau învăța cum să mânuiască o sabie. De asemenea, l amare căutare sunt și fesurile dacice printre cei care și-au achiziționat astfel de obiecte vestimentare aflându-se și mai mulți parlamentari buzoieni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.