100 de coșuri de gunoi speciale dotate cu mănuși și pungi de unică folosință vor fi montate  în perioada următoare în  parcurile din municipiul Buzău. Municipalitatea a comandat deja aceste pubele care sunt în curs de livrare și în cel mai scurt timp vor ajunge pe aleile parcurilor din oraș.

Noile coșuri de gunoi conțin un dispozitiv pentru mănuși și pungi de unică folosință pentru ca buzoienii care ies la plimbare  cu animalele de companie în parcuri să aibă cu ce strânge nevoile făcute de patrupede pe alei și în spațiile verzi.

„Comanda este făcută, așteptăm să fie livrate și cel mai probabil după sărbători va începe montarea. Este vorba de 100 de coșuri care au si un dispozitiv pentru mănuși de unică folosință. Acestea vor fi amplasate în toate parcurile din municipiu dar și în zone centrale, cu spații verzi unde cetățenii ies la plimbare cu animale”, a declarat viceprimarul Ionuț Apostu.

Odată cu montarea noilor coșuri de gunoi vor intra în acțiune și polițiștii locali. Aceștia vor avea sarcina de a amenda proprietarii de animale care nu strâng mizeria lăsată în urmă de acestea.

 

2 COMENTARII

  1. Initiativa este laudablia, dar ce facem cu zecile de caini fara stapan? E plin Buzaul iar mizeria pe care o fac nu este deloc de neglijat. Nu ar fi bine sa se rezolve si aceasta problema?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.