Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a votat astăzi, la referendumul pentru demiterea președintelui României.
El s-a prezentat la secția de votare de la Seminarul Teologic „Chesarie Episcopul”, însoțit de soția sa, Felicia, dar, ca și la alegerile locale, aceasta nu a votat, având alt domiciliu în actul de identitate.
Primarul Buzăului a votat rapid iar după ieșirea de la urne a declarat, surprinzător, că se bucură că nu este aglomerație la secția de votare.
„Mă bucur că nu este deloc aglomerație la secția de votare, pe de altă parte este o căldură de foc pe care am simțit-o încă de la prima oră la Ziua Imnului în Piața Daciei. Am votat pentru o Românie normală, o Românie în care copiii noștri să crească normal, să aibă acces la servicii de educație și de sănătate corecte și să aibă un viitor”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Din articol nu reiese ca ar fi votat in circumscriptia unde este arondata, bunule si cultivatule!
    Iar problema cu domiciliul de baza si domiciliul provizoriu (de rezerva ) este treaba cetateanului in cauza si a celor de la evidenta populatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.