Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat că înțelege supărarea femeii care ar fi intenționat să se incendieze în biroul său dar condamnă ferm gestul pe care aceasta avea de gând să îl ducă la îndeplinire.
O femeie care locuiește într-o locuința socială a venit, marți seară, în audiență la primarul Constantin Toma stropită cu benzină și având asupra sa două brichete pentru a-l convinge pe edil să nu repartizeze o locuință socială unei alte familii așa cum a hotărât consiliul local municipal. Primarul Constantin Toma a declarat că femeia are o situație incertă și ca a investit bani într-un imobil care nu era al ei iar acum este nemulțumită că acele camere vor ajunge la o altă familie
„ Este o chestie mai veche, de vreo 10 ani, o doamna a venit marți seară stropită jumătate cu benzina iar eu nu am mirosit-o că sunt un pic răcit. Când a intrat eram cu un domn la audiență și am rugat-o să iasă și să intre pe urmă. I-am zis doamnei care era cu mine, să îi dea și sticla cu ceva roșiatic pe care o lăsase pe masă poate așa o să se simtă mai bine pentru că, sincer, eu am crezut ca a băut ceva. Apoi fata mi-a spus că în sticlă este benzină și mai are și o bricheta. Am anunțat Poliția și au venit și au luat-o”, a declarat primarul Constantin Toma cu referire la incidentul petrecut marți seară.
În aceeași ordine de idei, edilul buzoian a declarat că înțelege supărarea femeii dar că gestul la care aceasta a recurs nu este unul normal și că Primăria s-a oferit să îi înapoieze o parte din banii cheltuiți
„Dânsa are o situație neclara, a dat o șpagă cuiva în Primărie care i-a promis că îi mai dă o cameră sau două pe lângă ce are dumneaei pe Verii. Acum eu am o hotărâre de consiliu și am repartizat locuința unei alte familii care era pe lista pentru atribuire de locuințe sociale. Eu o înțeleg și pe dumneaei că a investit niște bani. Am chemat juriștii și am hotărât ca împreună cu un evaluator să vedem ce a investit și să îi dăm banii că a făcut curățenie, a făcut acoperișul, dar asta nu justifică gestul dumneaei mai ales că are și doi copii acasă”, a declarat primarul Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.