Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a reacționat, marți, la atacurile din ultima vreme și a declarat că, mai nou, Partidul Mișcarea Populară colaborează foarte strâns cu Compania de Apă și vor încerca în continuare să pună piedici proiectelor inițiate de primar.

,,Nu sunt politician, dar sunt nevoit să fac o declarație politică, de fapt o constatare. Partidul «Compania de Apă» a fuzionat cu Partidul Mișcarea Populară. De acum vom vedea un partid puternic, Partidul «Compania de Apă», care se numește mai nou Partidul Mișcarea Populară, și vom avea în continuare mișcări la nivel de județ, pentru că, așa cum am mai spus-o, Partidul este unul dintre cele mai importante partide din orașul și din județul Buzău”, a declarat primarul Constantin Toma.

constantin-toma-9Totodată, edilul a explicat că încearcă să realizeze ce a propus în fața buzoienilor în campania electorală și că nu se va da bătut  fiind hotărât să se lupte cu toată lumea inclusiv cu DNA sau ANI instituții  la care s-a ales cu plângeri în ultimele zile.

„ Încerc să aduc pe linia de plutire, din toate punctele de vedere, și financiar și uman, această instituție (n.r. Primăria). Este foarte greu, am creat foarte multe ostilități, pentru că nu pot respecta ceea ce m-au sfătuit foarte mulți prieteni și amici, respectiv să îi fi luat unul câte unul. Nu este posibil așa ceva, pentru că aceste găști mafiote, mai mult sau mai puțin politizate, acțio­nează împreună. Iar aspectul politizării se vede și din prima constatare pe care am făcut-o, respectiv Partidul «Compania de Apă» a fuzionat cu PMP. Îmi voi face datoria în continuare, indiferent de mizeriile care îmi sunt create, sper să rezist la toate amenințările, inclusiv la plângerile penale și la tot ceea ce se va mai întâmpla, pentru că am două puncte importante pe care mă sprijin, doi stâlpi importanți: credința în Cel-de-Sus și munca mea cinstită”, a explicat primarul Constantin Toma.

constantin-toma-11Pe de altă parte, primarul Constantin Toma a refuzat să comenteze situația declarației de avere la care a făcut referire, luni deputatul Adrian Mocanu și pe baza căreia deputatul ar fi sesizat Agenția Națională de Integritate.

„Nu vreau să comentez mai multe pentru că nu vreau să intru în mocirla asta în care este Adrian Mocanu. Cu toată lipsa de modestie – nu ă pot coborî la nivelul acestui om, nu are nivelul meu, nu vreau să jignesc pe nimeni. E o diferență de vreo zece clase pe toate palierele ca educație, ca și cultură, ca pregătire…Îmi cer mii de scuze pentru buzoieni și pentru tot dar nu mă pot coborî la acest nivel, de obicei sunt un om umil. Sunt sărac și cinstit, de aia m-am înscris în PSD. Dacă nu eram sărac și cinstit nu puteam intra. Cinstit am fost întotdeauna dar iată că acum am reușit să devin și sărac”, a declarat Constantin Toma.

constantin-toma-10În final, primarul Constantin Toma a explicat că scopul comun al celor care îl atacă zi de zi este acela de a pune mâna pe județ și pe oraș lucru cu care el nu poate fi de acord.

„Interesul lor comun este să încerce să pună mâna pe acest județ, pentru că le-a scăpat din mână. Băiatul tatii, Adrian Mocanu, care era cuplat și el la capra domnului Șerban (nr. consilierul PNL Șerban Nicolae a afirmat despre Prestcom că este „cuplată la țâțele Primăriei”), nu mai are la ce să sugă în momentul acesta. El încearcă să-și certifice, să câștige din nou un loc în Parlament, pentru a influența în continuare fluxul de bani spre familia lui, dovedită penal, și spre alte familii. Acesta este interesul! Nu au interesul să facă ceva pentru binele buzoienilor; ei au interesul să facă ceva pentru ei și pentru familiile lor și pentru găștile lor. Eu nu fac parte din aceste găști, nu voi face parte niciodată, nu voi înființa nicio gașcă ca să acționez în felul în care au acționat ei, numai în interesul propriu. Să ne uităm în fiecare zi pe stradă, de câte ori mergem pe jos, și să vedem care a fost efectul acestei democrații buzoiene, cu ghilimelele de rigoare: furtul din banul public în permanență“, a concluzionat primarul Constantin Toma.

 

2 COMENTARII

  1. D-LOR VICTOR si ADRIAN MOCANU , prosti ii mai credeti pe buzoieni daca va imaginati ca au uitat ispravile dvstra din trecut.Nu numai ca nu au uitat dar nici nu va mai reproseaza pentru ca pentru buzoieni ca oameni, nu mai existati si asta se va vedea la alegeri, pe buletinele de vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.