Primăria municipiului Buzău vine în ajutorul elevilor buzoieni dornici să învețe și pune la bătaie un loc unde aceștia să se poată pregăti pentru școală.

În acest sens, Sala de Festivități a Primăriei Buzău situată la primul etaj al Palatului Comunal va primi de săptămâna viitoare o nouă denumire și va fi destinată procesului de învățământ.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat că Sala 13 a Primăriei Buzău va deveni „Sala Nicu Constantinescu” și va deveni cea mai modernă sală de studiu din județul Buzău.sala-nicu-constantinescu
„Această sală de festivități a Primăriei Buzău se va numi, de săptămâna viitoare, <<Sala Nicu Constantinescu>> și va fi cea mai dotată sală de curs din județ. Aici vor avea loc nenumărate activități școlare iar profesorii de elită din Buzău vor pregăti aici elevii din anii terminali pentru admiterea la facultate sau liceu. Astfel dorim să sprijinim familiile mai sărace iar pentru cei mai dotați dintre elevi vom încerca să oferim și burse. Am luat această măsură pentru că unde nu există educație nu există nici satisfacție”, a declarat primarul Constantin Toma într-o întâlnire care a avut loc la sediul Primăriei Buzău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.