Ilie Nicolae-3
Consilierii locali din comuna Cochirleanca au găsit, alături de primarul Ilie Nicolae, o rezolvare inedită a problemei navetei profesorilor care predau la școlile din comună. În ultima ședință de consiliu local de la finele lunii septembrie, aleșii au aprobat un proiect de hotărâre inițiat de primar prin care microbuzele de transport școlar să fie folosite și pentru a aduce la ore profesorii navetiști.
„În acest an am primit de la Guvern două microbuze pentru transport școlari și în Consiliul Local am stabilit să le folosim și pentru a aduce profesorii la ore. La nivelul comunei avem aproximativ 30 de cadre didactice care fac zilnic naveta și pentru care Primăria cheltuia lunar aproape 6.500 de lei. Acum am decis ca unul din microbuze să meargă să aducă si profesorii la orele pe care le au la școlile din comună de două ori pe zi. Acest lucru ne va aduce, pe lângă o economie substanțială și o prezență a profesorilor la ore mai mare, mai ales că au fost cazuri când odată primiți banii de navetă profesorii mai lipseau din diferite motive. Acum, dacă asigurăm noi transportul vor trebui să vină la ore”, a declarat primarul comunei Cochirleanca, Ilie Nicolae.
Primăria din Cochirleanca a primit în acest an de la Guvern două microbuze de transport școlari, marca Opel de 16+1 locuri. Acestea vor deservi din această toamnă atât elevii de la școlile din comună cât și profesorii pentru a căror navetă nu se va mai cheltui decât aproximativ 1.500 de lei.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua! Nu cred ca argumentele sunt reale,mai ales tinand cont ca intre anii 2012-2014 profesorii nu au primit decontul corespunzator acestei perioade(20 de luni ) sa fiu mai exact si totusi cadrele didactice au fost prezente la program zi de zi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.