Constantin DUMITRU2

Primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, dat afară din PDL de liderul Cezar Preda care îl consideră ”trădător de partid” după ce în campania pentru parlamentare s-a afișat cu candidații USL, spune că va continua valul excluderilor comandate de deputat. Constantin Dumitru susține că următorii pe listă sunt unii dintre membrii organizațiilor PDL din Vadu Pașii și Vernești.
Dumitru susține, de asemenea, că a încercat să-i explice lui Preda prezența sa în preajma candidaților USL în campania pentru parlamentare, însă nu a fost chip ca parlamentarul să aplece urechea la spusele sale.
”Nu comentez în nici un fel decizia de a mă da afară din partid. E treaba domniei sale. Așa se iau deciziile în PDL. I-am explicat că nu aveam cum să nu-l salut pe domnul primar Boșcodeală, atunci când a venit în comună. Iar referitor la acuzațiile de neimplicare în campania electorală, eu pot să demonstrez cu acte că am avut problem medicale, am fost internat de două ori. Să fie sănătos, oricum nu se mai putea lucre acolo. Sunt decizii luate la cald, să fie sănătos, și să meargă ca și până acum, că merge bine”, a spus primarul Constantin Dumitru.
Pe de altă parte, Dumitru a adăugat ca vor mai fi excluderi din PDL, nominalizând filialele din Vadu Pașii și Vernești. Primarul din Mărăcineni a precizat, de asemenea, că excluderea sa dar și a 6 consilieri locali PDL din comună, s-a făcut ”la comanda” lui Preda, la ședință nefiind prezenți toți membrii Biroului Permanent Județean, pentru că ședința a fost convocată într-un timp mult prea scurt.
În ce privește eventualitatea de a se apropie de un alt partid, odată exclus din PDL, primarul din Mărăcineni s-a arătat rezervat, deocamdată, spunând că va vedea ce face pe parcurs.

C.D.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.